Super Drug - Eyeliner

Min dag har gått ganska segt. Vaknade, åt frukost, pratade med kompisar... Sen ungefär vid lunch så bestämde jag mig för att dra till stan.

Vet inte om ni minns, men i ett tidigare inlägg så klagade jag om att jag inte hade en eyeliner med "spets" eftersom min hade tagit slut. Har en utan spets som jag tycker är helt okej men det är svårt att använda sen enligt mig.

Fick nog med att använda en eyeliner penna varje gång, så jag gick in i Super Drug och försökte hitta en linkande som min förra. Men det gick ju inte ;( min förra har en smal spets men det minsta dom hade var inte det som jag ville ha.

Slutade ändå med att jag tog den. Ska prova den, men om det inte blir lyckat så får jag gå ut på eyeliner jakt igen ;)


Rosa!!

Idag kom moster och kusinerna. Jag gick ut för att hitta en ny jacka men hittade tyvärr ingen :( ska kanske åka till Trafford Centre eller stan sen vid kvällen ifall någon pallar följa med.

Haha körde "rosa tema" idag. Hade först på mig en skjorta som var lila och rosa. Sen så gav Ifat mig hennes rosa armband "du får låååna den" :3 bestämde mig då för att byta till en annan tröja haha

Tog också fram mina små donuts!! ^^


Lördag!

Allohaaa! Skulle ha bloggar igår men pallade inte sry ;(

AHHHHH igår var faktiskt en ganska "sad day". En av mina kompisar, Amarah, som började i min skola samtidigt som jag gjorde ska flytta. Och igår var typ hennes sista dag. Lol hela hennes blazer/kavaj-whatever det heter blev helt och hållet ner klottrad med massa namn.

Anyway... När jag kom hem så gjorde jag inget intressant. Åt typ chips och dricka, men kollade inte på några serier :( min internet funkar inte. Den kommer tillbaka nästa vecka tror jag.


Cos Life Is Messed Up


Ahhhh!!!

Omg! Har inte bloggar på 2 hela dagar :o har är jävligt bra ursäkt faktiskt! Haha har prov i engelskan (Romeo & Julia) och sen imorgon så har jag biologi prov också D;

Måste plugga asmycket! Ingen tid för annat liksom ;( ska försöka uppdatera mera men kan inte lova någon


#Sommar

Tjatja! Blev tvingad ut med familjen för att det var så fint väder ute. Kom precis hem... Usch. Är på riktigt dåligt humör just nu, för att bion blev inställd :( 
 
Idag har jag nog inte gjort så mycket. Ganska chill dom senaste dagarna faktiskt. Men tror nog det beror på att jag har struntat i alla läxor som jag fått under veckan. Måste ta och göra dom imorgon annars blir det för mycket läxor att ta igen :/
 

Rose & Dimitri

Okej så morgonen började med att jag vaknade sjukt tidigt ._. Solen sken så starkt i ansiktet på mig att jag inte kunde somna om. 
 
Sen så åt jag frukust och efter det så har jag (hehe...) spenderat min tid på tumblr och youtube. Hittade massor av Vampire Academy bilder och 2 låtar som en tjej hade gjort. Ärligt vet jag inte varför jag sitter och spenderar min lördag med att leta efter saker som har med Vampire Academy att göra, men fick typ en sån här "Vampire Adacemy-kick" och började genast att sakna Rose & Dimitri :'3
 
 
 
Hennes Youtube sida - ChristinaLeClair
 
"Now That You're Gone" är min favorit :3
Dunno why, men tycker det låter bättre när man lyssnar på hennes acoustica versioner (:
 


Rose: "If you tell me how to swear in Russian, I might have a new appreciation for it."

Dimitri: "You swear too much already."

Rose: "I Just want to express myself."

Dimitri: "Oh Roza, you express yourself more than anyone I know."



 

Jag bryr mig seröst inte om dom redan har valt ut Danila Kozlovsky som Dimitri till filmen.
Ben Barnes kommer alltid att vara min Dimitri, punkt och slut.
 
 
 
 
 
 
 
Whatcha say? Hittade en urgullig bild och gif på Robert Sheehan och Ben Barnes tillsammans! :'3

The Vampire Diaries


♥ ∞ ♥ ∞ ♥ ∞ ♥ ∞ ♥ ∞ ♥ ∞ ♥ ∞ ♥ ∞ ♥ ∞ ♥ ∞ ♥ ∞ ♥ ∞ ♥ ∞ ♥ ∞ ♥


Självmord.

... Jag såg precis någon som försökte ta självmord.
 
It was so frickin scary! Dagen var slut och jag var på väg hem med Grace och Amria. Sen när jag satte mig i bussen så satt jag på ett sånt där säte för gamlingar. Bredvid mig så satt det en kille runt 16-19 års åldern. 
 
Jag märkte ingenting, men efter ett tag så lutar en gamal man sig fram till killen bredvid mig och säger "Stop that! You know you can kill yourself by taking too many tablets, yeah?" Det var då jag märkte att killen höll i en vattenflaska och ett helt paket med tabletter som han stoppade i sig, en för en.  Han såg seriöst deprimerad ut, sen när jag kollade på honom.
 
När killen inte lyssnade så satte den gamla mannen sig bredvid mig och försökte att prata med honom. Alla i bussen höll på att stirra på dom liksom. Killen la fortfarande inte ifrån sig paketet med tabletter och den gamla mannen sa "Give it to me. Give the packet to me." Killen stoppade snabbt in paketet i fickan och ställde sig upp för att gå av. Jag skulle också av på samma ställe så jag ställde ig också upp.
 
Sen när jag väl kommit ut så kollade jag bakom mig i ren reflex. Jag såg hur killen hade gått av och att den gamla mannen hade följt efter honom ut. Man hörde liksom hur gamlingen började höja rösten och började tvinga killen att ge honom tabletterna, men kille fortsatte med att gå. Efter det hörde inte jag mera för jag var för långt bort. 
 
Det var hur jävla läskigt som helst. Men jag mår bra. Tack för att ni frågade liiiksooommm...
 

♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥


♥ ∞ ♥ ∞ ♥ ∞ ♥ ∞ ♥ ∞ ♥ ∞ ♥ ∞ ♥ ∞ ♥ ∞ ♥ ∞ ♥ ∞ ♥ ∞ ♥ ∞ ♥ ∞ ♥


♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥

 
Älskar att lyssna på gamla låtar :3

Stretching?

Ouch! Igår hade jag idrott och ni vet ju att jag älskar det ämnet? Iallafall, vi hade styrketräning istället för att ha det vanliga. Jag förstår mig inte på mig människorna här! Efter att ha gjort massor av olika övningar så stretchar dom inte? WHAT?! 
 
Så idag hade jag det faktiskt jävligt svårt att gå upp på morgonen. Känner hur hela kroppen värker :( Kan inte ens skratta ordentligt för att magmusklerna gör så jävla ont. Efter att jag kommit hem, spenderade jag dagen i sängen, kollat tumblr, och lite annat. Ugh.
 
AHH! kolla vad jag hitta? ;D Bilden är fett OOOLD! tog den typ precis när jag flyttat hit! x'D

Man of Steel