Fint väder!

Åhhh det var så fint väder idag. Skulle ut och lämna tillbaka ett par skor idag som jag inte ville ha, men affärerna är tydligen inte öppna idag så jag hade på mig dom idag och bestämde att jag ville behålla dom ändå.

Efter lunch så drog alla ut till en park, för att barnen ville leka. Sen så skickade vi hem alla barnen och drog hem till min mosters mans syster. Står henne inte nära eller så, men jag vet att hon gillar mig och jag tycker hon är hur trevlig som helst. Hon hade tydligen varit i deras stora shopping center och köpt lite saker och jag blev fett sur för att min moster hade sagt att det skulle vara stängt. Men men... Hon hade köpt en sån här doughnut till håret. Hennes hår är för kort så hon gav den till mig! Hihi vi filade klart och nu är hemma.


Plugg under lovet?

Asså jag är så jävla awesome och pluggar under lovet! Har pluggat Bio, nu sitter jag och gör Geografin. Mamma och moster stack ut. Dom sa att vi skulle ut efter lunch, men jag ser inte poängen med det eftersom alla affärerna är stängda, för det är påsk.
 

Klockan har ändrats!

Ja som rubriken säger dåra. Klockan har ju ändrat haha och jag visste ens inte om det. Men sen så sa mamma det till mig. (Ointressant shit)

Vet inte om jag är sjuk eller ifall det är allergin, men jag har iallafall känt mig hängig dom senaste dagarna. Förkyld. Är täpp i näsan och går runt med en sån här grej man sniffar på. Drug abuse!! Haha

Vaknade ganska tidigt och försökte somna om igen. Men nej nej det går inte för Ifat måste sitta och leka precis då -.-

Omg! Dom ska försöka att ända på blogg.seså att man själv kan fixa egen header(stav) och hur den ska se ut, vilka färger osv! Är inte det awesome?!!


Mot Liverpool

Nu sitter jag i bilen mot Liverpool. Ska bli kul att slippa Manchester för ett tag :D lol när vi fikade så stack jag och Is upp till toaletterna och fick värsta "take a photo on everything you see-feeling" så har några bilder att visa. Men är inte säkert att det kommer gå att ladda upp för mobilen dör när som helst.
 
(Skit app!! Försökte ladda upp det här i bilen men det gick aldrig för sen så dog mobilen)
 

Fika

Filmen var super, skriver mer om den imorgon om jag får tid. Nu sitter vi och fikar och sen så drar vi hem. Blir väldigt sent, så jag är inte säker på om vi åker till min moster idag eller om vi ska vänta tills imorgon. Ses!


The Host

Okej så nu sitter jag i bussen med min kusin och ska träffa Is och hennes syster i stan. Ska kolla på The Host *lycklig* Filmen börjar typ klockan 6, men vi går sjukt tidigt för någon dum anledning. Den slutar runt 8 tiden tror jag. Sen så kommer det ta ett tag för oss att ta oss hem. Min mosters man kommer att vänta hemma hos oss för vi ska hem till dom och stanna där hela lovet (typ). Jag är så dålig på att packa och fixa mina kläder, brukar antingen bli för lite eller för mycket. Den här gången tror jag nog att det blev för mycket. Mamma sa att vi stannar där i en vecka och jag tror jag packade kläder för 2 veckor nästan.


Packar


Missing things

Grejen med att faktiskt storstäda hela sitt rum och fixa allt i ordning, är ju att man hittar massa borttappade saker som har varit borta sjukt länge.

Hittade mina 2 USB minnen som jag har letat efter för att stoppa bilderna från mobilen i.

3 solglasögon som jag inte använder, men tycker ända att det var kul att jag hittade dom med.

Lol ett skrivhäfte där jag skriver ner saker som tex böcker jag vill läsa så jag inte glömmer bort namnet.

Och mina hörlurar som jag har letat efter! Var faktiskt nästan 100% säker på att jag hade tappat bort dom i skolan och att nån jävel hade tagit dom.


The Vampire Diaries!

Har duschat och känner mig typ fräsch. Ska kolla på Vampire Diaries nu, med vaniljglass och persika.


Too Late

 
HAHA låten får  mig att tänka på Clockwork Prince. Ja ni vet, när Will berättar för Tessa att det var typ "a curse" över honom och det var däför han alltid hade varit så taskig mot henne osv. ^^ :3

Clockwork Princess

Gissa vad? JAG HAR LÄST KLART CLOCKWORK PRINCESS! My emotions are emorional right now lol. Igår kväll hade jag ungefär läst lite mindre än hälften av boken. Den var så bra att jag läste klart hela och då var klockan typ 4:45. Rekomenderar The Infernal Devices serien stort! 
 
 
För er som inte vet det, jag gråter när jag läser sorgliga böcker ._. Första gången i den här boken var nog (SPOILER) när Magnus och Will pratade om att han var kär i Tessa. Magnus hade frågat Will ifall Jem visste om det, och grejen var den att dom snackade om det i Jem's rum. Fast dom trodde att han inte kunde höra dom bara för han är sjuk och allt. Sen när Magnus hade gått så stannade Will kvar och precis när han skulle gå så vaknade Jem och tog Wills hand och sa
 "I am not dead yet, Will.
What did Magnus mean by asking you if I knew you were in love with Tessa?"
Jag kände seriöst att mitt hjärta stannade för några sekunder då jag läste det. Jem är tillräckligt sjuk, han behöver ju inte liksom något mer att oroa sig om. Dom satt och pratade om det och det blev för mycket! HAHAH så jag började gråta. Men sen så slutade med att han var så förståndig och sa att det inte gjorde nått! <3 
Jag är typ ganska säker på att det kommer bli några inlägg av bilder som bara har med The Infernal Devices att göra. Så bli inte irriterade ifall det blir lite för mcyket "bokprat"

Storstädning

Hejsan! Nu har jag äntligen städat hela mitt rum och är riktigt nörjd med mig själv eftersom jag har velat göra det i snart 3 veckor. Ska bara sortera kläderna och sen är jag helt klar! Efter det ska jag in i duchen och duscha (nähä det menar du inte?) Nytt avsnitt av Vampire Diaries är också ute, så ska nog kolla det efter duschen. 
 
Ny app! Lol kommer att vara besatt av den i några veckor tror jag...

Let me die, please?

Do not read if you don't want me to spoil things from the series The Infernal Devices, third book called Clockwork Princess by Cassandra Clare.

Dear readers,

Today I was stupid enough to visit Cassandra Clare's twitter account to screenshot when she wrote about Clockwork Angel becoming a movie. I was seriously feeling exited about it. So happy I can't even describe my feelings with words. But as I am very stupid, I accidentally clicked on the wrong link. WRONG. LINK. WRONG LINK. And literally spoiled everything! This fan had a few questions about the book and I didn't think of the spoilers that would come up. So I just kept reading... FML! And then when I came to the second paragraph, oh my life. I felt like dying. (Not) I was so mad!

I hope you're happy now, Grace! This is like payback! The world is taking revenge on me for spoiling things about The Vampire Diaries for you.

(Lol engelskan som jag skriver i det här inlägget är inte hur jag skriver på riktigt. Ville bara låta seriös, så jag försökte att skriva det med "gammaldags" stil.... typ)


Onyttig mat.

Hehe mamma är så snäll att hon hämtade pommes och dricka hem. :'D

Städat lite i rummet och ska fortsätta lite senare också. Nu sitter jag och ska äta, sen, så ska jag kanske fortsätta med att läsa Clockwork Princess av Cassandra Clare. Har kommit ungefär halvvägs eller mer än det. Den är så bra!!! You guys won't understand my love for books, or why I get emotional while reading them!


Morgon ppl!

Vaknade klockan 5 för att Cissi hade på sitt dumma alarm då. Solen skiner och det ser sommrigt ut!! Låg kvar i sängen tills mina syskon hade dragit till skolan, och sen så gick jag ner för att äta frukost. Mamma frågade ifall jag ville ut, om jag ville det så behövde jag bli klar på 5 minuter. Lol "nej mamma, om jag bara får 5 minuter på mig så följer jag inte med ut." Ska nog städa mitt rum idag, och efter lunch kanske jag drar ut själv. Inga planer för dagen, så vi får se vad som händer.