Natti Natti

Lägger upp en snabbis nu innan jag går och lägger mig.

Dagen började med samling som vanligt. Dubbel lektion i Health & Social Care, which was böööriing.

Sen så hade jag rast och vi hade planerat att gå till baksidan som en grupp, spela tennis, kasta frisbees(stav lol) och sånt. Men sen så pallade ingen och vi sa att vi skulle dit när det blev lunch istället. Efter det var det dubbel i Geografi. Läraren sa till oss att ta med oss alla papper hem över helgen igen för att träna till provet som vi nu har på måndag (helt jävla sjukt). Lektionen gick segt, satt mest och spelade temple run... Och snackade med Noor.

Sen var det äntligen lunch och några av oss gick ut. Ahmaijgawd! Vädret är helt awesome! Känns som vår och allt!!! Lunchen gick ganska snabbt och efter det hade jag biologi.

Urgh. Hatade. Den. Lektionen. Fuck. Aja vi gick mest genom vad som skulle kunna komma upp på provet (som jag har imorgon).

Efter det tvingade Grace med mig till Kemin... Fmfl! Så mycket hat jag har byggt upp emot läraren asså! Hon går mig på nerverna så det inte är sant! Aja klarade mig genom den lektionen ganska bra iallafall (förutom att hon gav mig massa läxor för att sist jag hade varit där var den 6e december)... Så stack jag hem.

Gjorde det vanliga jag alltid gör när jag kommer hem från skolan. Byta om från uniform till mjukisar. Och efter det så bokstavligen pluggade jag resten av dagen. And that's pretty much it. Inget speciellt som händer i mitt tråkiga liv just nu, sadly.

Natti natti!


Cecilias presenter!

Fick äntligen tillbaka vårt internet för bara några minuter sen och nu är jag happiiii! Haha anledningen till att interneten slutade fungera var för att vi höll på att byta "företag" eller nått sånt. Aja hinner inte att blogga så mycket ändå, Engelska prov och en ISA (i biologi) på fredag. Sen så på måndag har jag ett geografi prov. Life sucks när det kommer till skolan.

Kommer ihåg att jag sa att jag skulle lägga ut bilder på Cissis presenter som jag gav henne. Wiho nu ska jag göra det!!

Coz like, I'm an amazing sister...♡

 

 

 


Fml!

Vet att jag inte har bloggat på 2 dagar och att jag lovade att skriva om vad jag gjorde i lördags!! Men det verkar som att jag får problem efter problem hela jävla tiden. Kunde inte blogga i söndags för att mamma tvingade mig ut "KOM! Det blir kul, vi ska till Trafford Centre!" Och alla som har följt min blogg ända sen jag började den vet liksom att jag älskar att åka dit. Så vi gör det... NOT!! Mamma säger att vi ska dit efter varje mataffär vi går in i, och sen när jag känner att klockan är ganska mycket och att TC snart säkert redan är stängt så säger mamma ungefär "Men så synd. Då kan vi lika gärna åka hem till din morbror?" Så jag bli ganska sur och när vi kommer dit (lolololol) så somnade jag! HAHAHHAHA Var hur trött som helst.

Och efter det när vi kommer hem och jag faktiskt tänkte blogga så ser jag att datan är död. *hämtar laddaren för att ladda datan* och gissa vad? Det fkn funkade inte! Den där lilla grejen som jag sätter på laddaren för att det ska kunna gå att ladda hade fkn gått sönder igen! Så jag blir förbannad och skiter i det. "Urgh får köpa en ny imorgon".

Och dagen efter är det ju måndag(idag) och skolan har börjat, vilket är sugigt. När jag kommer till skolan fick jag tillbaka ett av mina "course works" i geografin. Blev jättesur av resultatet. Så jag frågade läraren vad jag hade gjort fel och hon sa att jag inte hade gjort det, utan att mina resultat blev lite mindre än alla andra för att jag inte hade varit där i år 9 då dom redan hade startat på det projektet. Så mina betyg blev mindre än alla andras för att jag inte hade varit där i år 9? Fuck that shit!!!

När jag hade Engelska så sa läraren att mina paragrafer om Frankenstein hade blivit skickat till henne men hon kunde inte öppna filen för någon dum anledning. Så vi kom på en plan om att jag inte ska skicka den som ett dokument när jag kommer hem, ska istället skicka den i ett meddelande och sen så fixar min lärare in den till ett dokument i skolan.

Och nu när jag kommer hem hade jag helt glömt bort det där med att jag inte kunde ladda datan för den där lilla grejen hade gått sönder. Så jag blir helt "OMFG mitt liv går under snart om inte nån drar ut och köper en till mig!!!!" Så min morbror kommer över för att han typ alltid gör det på måndagar och lämnar min kusin hemma hos oss i några timmar. Och när han går ut så säger mamma till honom att gå och köpa den där grejen jag behöver för att ladda datan. Och när han kommer igen så har han med sig den vilket är super, och nu när datan är laddad och jag satte på den så är vår internet helt fucked up! Och gissa vad det värsta med allt det här är? Precis efter att jag hade kollat datan och märkt att interneten inte fungerar så kommer jag ihåg att Cecilia hade sagt "det är nått fel på vårt internet, den fungerar inte!!" 5 minuter efter att jag hade kommit hem.

Fmfl! Vet inte vad jag ska göra?! Har suttit och bloggar från mobilen vilket är sjukt jobbigt och nu vill jag bara dö, tack. Kanske inte bloggar på fler dagar om jag inte får mitt internet tillbaka.

Ses så länge!


Lång dag...

Wähooo awesome dag för mig, även fast det var Cissis kalas vi också har idag. Hihi berättar mer imorgon om Vad som har hänt, men inte nu. Äter lite glass och sen ska jag tvättat bort allt smink och byta kläder och direkt in i säng! Måste upp tidigt imorgon för att få massor av grejer gjort nu innan skolan börjar! Natti natti


Presenter!

Hejhej jag vaknade sjukt tidigt på morgonen för att mina kusiner och lilla syster kom hem till oss! wiho! Gjorde snabbt klart sista delen av min engelska läxa. Sen typ somnade jag om och vaknade vid klockan 11 igen. Efter det tvingade folket mig att äta och sen så drog jag ut med moster och kusin. Stack först till ett litet shopping centre bara några minuter från huset. Där köpte jag småsaker till Cecilia, saker som jag kommer lägga i väskan som jag också hade köpt till henne i onsdags när jag var ute med kompisarna. Sen så drog vi till stan och in i Primark där jag köpte en t-shirt och ett par skor med nitar och sånt på(LÄGGER UT BILDERNA EFTER ATT HON ATT FÅTT ALLT). Efter det behövde vi dra till ASDA (mataffär) där vi mötte mamma och alla andra. Dom köpte typ cola och topping till tårtan. Efter det stack vi hem, fast vi bytte ut personerna i bilden och tog med Cissi när vi åkte buss hem. På vägen hem så finns det en liten affär bredvid vårt hus där jag stannade och köpte lite sura godisar och ett paket Häagen-daz glass med oreos i.
 
Men nu måste jag dra ner för dom ropar på mig, ses så länge!
 

100 frågor Del 2

  1. 51. Har du varit med om en bilolycka? Nööjj!
  2. 52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? Såklart :p
  3. 53. Vilken är den roligaste träningsformen? wuuut?
  4. 54. Har du några husdjur? Hade en katt när jag var runt 6-8 men så blev jag allergisk.
  5. 55. Vill du gifta dig? ja, men det är nog lite tidigt för att tänka på det nu.
  6. 56. Vad är du sugen på just nu? oreo milkshake!!!
  7. 57. Vad är klockan? 10:32
  8. 58. Vad är det konstigaste du ätit? Vet vet jag inte :o
  9. 59. Har du någon udda förmåga? näähh... (?)
  10. 60. Var växte dina föräldrar upp? Bangladesh!
  11. 61. Vad önskar du dig i julklapp? Nästa jul 2013? Alltså känner att jag faktiskt redan har allt just nu. Men om det gick skulle jag nog vilja åka och älska på i Sverige.
  12. 62. Har du någon gång uppträtt inför massa människor? Aldrig.
  13. 63. Göteborg eller stockholm? Stockholm!!!
  14. 64. Har du sett någon dö? På film? ja såklart! har inte alla det?
  15. 65. Har du någon gång ringt polisen? HAHAHAHHAHAHA ja.
  16. 66. Hur många grader är det ute? Inte minus iallafall
  17. 67. Vilken färg har ditt hus? brunt?
  18. 68. Vad sjöng du senast? The Climb - Miley Cyrus
  19. 69. Har du insett vilka som är dina äkta vänner? Kanske det ;) ?
  20. 70. Har du någon gång varit ”medverkande” i en rättegång? neheej!
  21. 71. Har du svenskt ursprung? Nepp
  22. 72. Hur mycket väger du? Inget jag tänker skriva på bloggen 0.o
  23. 73. Har du ett turnummer? 10
  24. 74. Vem kramade du sist? Min 4åriga syrra x3 Hon följde med min moster hem i onsdags och jag fick springa upp och ner för att hämta alla hennes saker borste, väska, nattkläder osv så hon liksom bara käändee att hon behövde ge mig en kram.
  25. 75. Har du någon gång åkt snowboard? nepp, skulle vara kul att prova iallafall.
  26. 76. Kan du åka skateboard? haha minns en sommar då en av mina kompisar hade köpt en och jag typ åkte på den under hela sommaren. Så kan säga att jag har kunnat, men slutade och blev bara sämre på det.
  27. 77. Nämn någon du beundrar och varför? Robert Sheehan! Beundrar honom pga hans funny och awesomeness!
  28. 78. Har du gröna fingrar? Näää :o
  29. 79. Har du svimmat någon gång? jupp hänt en gång i hela mitt liv, förra året nån gång. 
  30. 80. När lärde du dig senast någonting nytt? veet inteee
  31. 81. Har du, eller har haft, något smeknamn? Ishi?
  32. 82. Vad skulle du göra om du fick full lön i ett år utan att behöva jobba? Åka jorden runt!
  33. 83. Är du vidskeplig? nee
  34. 84. Vilka är dina största svagheter? vet inte lol
  35. 85. Vad händer till helgen? Kalas för min syster! 
  36. 86. Om du skulle få en miljon kronor för att hugga av den hand du inte skriver med, hade du gjort det då? HELL NOOO! 
  37. 87. Vad har du gjort idag för att ditt liv ska vara bättre imorgon? Gjort lite av min Engelska läxa klart. Men fortfarande 2 paragrafer kvar!
  38. 88. Nämn tre saker du absolut inte kan göra? Jula, köra bil, hata Bieber
  39. 89. Vilken är din favoritrestaurang? Finns en här i Manchester som är awesome, har varit där en gång. Tror det var i julas, men den tyckte jag om. Sjukt fint och awesome mat HAHA
  40. 90. Bada eller duscha? Bada... Men måste duscha för alla blir fett sura på mig när jag badar i 3 timmar ;(
  41. 91. Är du bra på att laga mat? Nudlar!!! lol det ända jag kan göra typ.. ._.
  42. 92. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb du har haft? urgh om skolan räknas, sååå ja!
  43. 93. När och varför var du på sjukhus senast? Typ nån gång i 4:an, fast har varit i akut grejen för bara 3 dagar sen.
  44. 94. Vilket är ditt drömyrke? Att inte behöva jobba men ändå få betalt. 
  45. 95. Har du några Piercings? ne
  46. 96. Löskokta, hårdkokta eller stekta ägg? Stekta
  47.  97. Om du fick resa tillbaka i tiden och återuppleva en händelse, vilken skulle det vara? Tillbaka till början av maj år 2012!
  48. 98. Vad gjorde du 8.00 imorse? Sov?
  49. 99. Har du gråtit idag? Näähh!
  50. 100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? 

100 frågor

Yääy eftersom uppdateringen har varit sugug så tänkte och göra 100 frågor i 2 delar! :) Andra delen kommer imrgon på morgonen! :)
  1. Hur gammal är du?  14 och om bara... 79 dagar blir jag 15!
  2. Hur gammal känner du dig? 14 typ?
  3. Vad har du gjort i dag? Vaknade klockan 10, åt frukost, gjorde läxor, gick ner, sen upp, gjorde läxor och så har det väl ungefär hållt på hela dagen. Nu sitter jag och skriver på bloggen samtidigt som jag lyssnar på musik.
  4. Vilken film såg du senast? Var nog... (hmm) Pitch Perfect
  5. Vem ringde du senast? Let me check... Grace!
  6. Är du besatt av någonting? Böcker, serier, musik, mat, filmer osv...
  7. Är du rädd för blod? Inte precis rädd, det äcklar mig bara till döds.
  8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Varmt och gosigt. Studsar om man hoppar på den!
  9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet i Sverige? sry, känner inte att det är nått jag behöver veta eftersom 1) Jag bor inte i Sverige längre. so don't really see the point i att veta det. 2) Var för fan inte ens född då. 
  10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga? *Känner mig stolt och skriver* Nepp
  11. Vilken färg är dominerande i din garderob? Typ sommriga färger?
  12. När vaknade du i dag? Runt 10
  13. Vilken är din favorithögtid? Tror nog att det är Eid? lol läste favorithöstid och trodde att frågan frågade vilken min favoritårstid var xD Men sen så läste jag om det och fattade.
  14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? I Biebers badrum.
  15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Sofielundsskolans toaletter.
  16. Hur vill du tillbringa din pension? HAHA om jag inte är for skruttig skulle jag nog vilja resa jorden runt.
  17. Vad lyssnar du på just nu? "You are my one and only. You can wrap your fingers round thumb and hold me, tight." Yes precis! Small bumb
  18. Har du någon gång brutit ett ben? Nä bara stukat.
  19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Nån slags dricka och... och jag vet inte! Typ massa mat och.... OOSSST!
  20. Vem är din favoritkändis? Justin Bieber
  21. Vad är du på för humör just nu? Ganska pigg och glad! Vill göra nått men klockan är för mycket.
  22. Vilka världsdelar har du varit i? öh va? Jag vet inte?
  23. Snarkar du? lol nej.. eller jo kanske gör lite konstiga ljud när jag är sjuk och har täppt näsa.
  24. Vilka yrken har du provat på? I'm a child people! Har aldrig jobbat, om man inte räknar med att ta ut soporna lol
  25. Hur går du helst klädd? Mjukisar.
  26. Vilket stjärntecken är du född i? Oxen
  27. Vilket är ditt favoritgodis? Dom hära sura med massa salt på!
  28. Vad sa du senast? "Vad sa du?" 
  29. Vilket är ditt bästa ämne i skolan? Engelska
  30. Vad har du på dig just nu? Gråa mjukisar och en lila mjukis överdel? 
  31. Vilken är din favoritaffär? Vet inte :o 
  32. Vad har du för storlek i kläder? 8D
  33. Vad har du i dina fickor? Har inga fickor!! haha men om jag hade fickor just nu hade jag nog ändå inte haft nått i dom.
  34. Vad köpte du senast? En väska med militär typ och typ fyrkantiga nitar på självaste öppnargrejern
  35. Hur många gånger har du flyttat? hmm... 5 gånger tror jag? Och med den här flytten är det väl 6:e?
  36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? Bieber helt klart! Och dom andra två är för svåra för att ens välja! 
  37. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska I guess?
  38. Senaste filmen du såg på bio? Uhuu fakk juu for asking mehh dat question!
  39. Har du blivit sydd någon gång? Ne.
  40. Har du någon gång badat naken utomhus? Öh nej?
  41. Vad åt du till frukost? Macka
  42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Var typ 4/5? Och då var nog mitt liv jävligt mycket enklare än vad det är idag.
  43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? Did I mention my age? 0.o
  44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Hihi min syrra!
  45. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? Nattduksbordet och ibland under kudden.
  46. Vad var det sista du åt? Mat.
  47. Vem är världens vackraste kvinna? Min mamma <3
  48. Är du blyg? Pufft... Isn't that obvious?
  49. Vilken var den sista konserten du var på? Aldrig varit på konsert ;o
  50. Vad heter du i andra namn? Höhö ja precis, för det är nått jag skriver på bloggen. Keep dreaming
 

 


The Mortal Instruments: City of Bones


Hellu där!

Min dag startade iallafall bra! Soligt och fint ute igen. Men tänker inte gå ut nu. Ska först göra klart engelska, religion och biologi läxorna. Blir så sur på vissa lärare som ger läxor över loven, bara så irriterande!! Förstår dom liksom inte att det inte kommer finnas någon tid över att göra dom? Dumbasses. Sen så blir allt slarvigt och dom blir ändå sura. Jaja skit i, om det blir dåligt skyller jag på att jag var sjuk under hela lovet eller nått shit like that.


Morgon!

Nu mår jag hur mycket bättre som helst! Har varit sjukt fint väder dom 3 senaste dagarna och jag var äntligen "frisk" nog att gå ut utan att typ trilla när jag tog steg. Men idag ser vädret typ dött ut. Urgh. Men ska ändå ut, så tänker inte skriva så mycket eftersom jag måste göra mig i ordning. 
 
Omg! läste klart The Indigo Spell!!! #Sydrian ÅHH den var såå bra! 24:e kapitlet gav mig typ halvt panik och 25:e/sista blev jag sjukt sur över. Woop nu måste man vänta ganska länge på att den nästa ska komma ut då..
 
 

Mår bättre...

Mår bättre... Men fortfarande inte bra. Inte gjort mycket dom senaste dagarna som sagt. Läst Heroes of Olympus: The Lost Hero, har bara 133 sidor kvar sen är jag äntligen klar med den. Efter ska jag nog antingen börja läsa Heroes of Olympus: The Son of Neptune #2 / Beautiful Dead: Arizona #2 / House of Night: Hidden #10 / Pandemonium #2
Läser också Bloodlines: The Indigo Spell #3 samtidigt som jag läser Lost Hero.

Var hos doktorn igår. Usch. Hade typ huvudvärk, öroninfektion, ont i magen osv. Så hon sa till oss att gå och hämta antibiotika och andra tabletter. Sen så sa hon också att det inte spelar nån roll ifall jag vill äta eller inte, att dricka vatten eller nått är det som räknas. Woop nu har jag iallafall en ursäkt om jag inte vill äta mat.

Har tråkat till döds, finns inget att göra. Bara legat i sängen. Död. Lyssnat på musik, läst lite, allt möjligt. (Har inte rört datan på 3 dagar. REKORD!) Hoppas jag mår bättre tills imorgon. Neeej MÅSTE må bättre tills imorgon. Ska på bio med tjejorna, kanske äter ute, sen ska jag kolla lite presenter till Cissi.

Old.
Cissi

Why so generous?

Uhuuuu mår fortfarande skit. Till och med värre. Lol alla verkar vara så generösa när jag är sjuk, fick tillexempel en parfym av mamma från ingenstans och det tycker jag var hur snällt som helst (även fast den stinker, sry). Sen så idag på morgonen fick jag ett halsband av min moster. Hon brukar alltid ge mig småsaker, typ som örhängen och sånt. Halsbanden ser ganska gammaldags ut, men tycker ändå den är fin på nått sätt.

Uppdateringen kommer nog att vara ganska dålig dom närmaste dagarna eftersom att jag ens inte orkar gå upp ur sängen. Men ses så länge!


New Stuff

 


Lol

A fifteen-year old boy walked into a pharmacy. "How much is it for one condom?", he asked the pharmacist. "Sorry, son, but they only come in packs of three and they're £3.50," said the pharmacist. "Damn," said the disappointed boy, "I don't have enough money. And today I was planning on getting lucky with my new girlfriend." "Well," said the pharmacist, "in that case you can take a box for free." "Gee, thanks!!!" yelled the boy as he dashed out the door holding the box of condoms.

 

That night, he was at his girlfriends' house, and everyone was seated at the dinner table. They all said grace with bowed heads, and then they began eating. As dinner progressed, the girl noticed that the boy's head was still bowed. "I didn't know you were so religious," she whispered to her young boyfriend, impressed.

 

"I didn't know your dad was a pharmacist," was his reply.

HAHA den här är gammal men såg den på FB och ville bara lägga upp det. 


Ändrade planer

Wiho haha vet inte varför men allt blir ändrat när man väl har accepterat det! xD ska inte ut med Is idag, kommer spendera dagen hemma sen kanske dra ut med familjen. På måndag kommer mina kusiner och på onsdag så ska vi kolla på Beautiful Creatures/Warm Bodies.

Just glömde säga en sak... Min engelska lärare gav oss hem läxa över lovet vilket suger. Måste skriva klart alla mina paragrafer till Frankenstein boken. Blä skjut mig!

~ stackars liten!! Mår skit så köpte kinder choklad till henne :)