Starcrossed #3 - Goddess by Josephine Angelini

Igår när jag var i Trafford Centre så gick jag in i WHSmith bara för att jag kände för det (letade absolut inte efter någon bok eller så). När jag väl var där inne började jag hypa som fan, såg massor av mina favoritböcker tror nog det var därför. Sen så gick jag runt ett tag och fick syn på GODDESS, tredje och sista boken av serien Starcrossed som är skriven av Josephine Angelini. Jag visste ju att den skulle komma ut nån gång i maj men jag hade inte tänkt på det. Kom som värsta chocken och det första jag gjorde var ju att ta ett foto och skicka runt den till personer på KIK.

 

HAHA var ett "I'm so happy I just wanna cry myself to death"-moment.


Jag ville så gärna läsa den, men köpte inte den eftersom jag har dom 2 första i serien fast på svenska. Så det skulle ju ha blivit helt cpat om jag hade den sista på engelska. När jag var ute och lästa första boken som heter Helena så kändes det hur konstigt som helst att läsa den på svenska. Lät så jävla mobbat. Haha så nu funderar jag på om jag ska låna Goddess från skolan och sen när jag kommer till Sverige så köper jag den där?                                  ↓↓↓

 

...Which was a "Are you fucking shitting me"-moment.


~ After accidentally unleashing the gods from their captivity on Olympus, Helen must find a way to re-imprison them without starting a devastating war. But the gods are angry, and their thirst for blood already has a body count.

~ To make matters worse, the Oracle reveals that a diabolical Tyrant is lurking among them, which drives a wedge between the once-solid group of friends. As the gods use the Scions against one another, Lucas’s life hangs in the balance. Still unsure whether she loves him or Orion, Helen is forced to make a terrifying decision, for war is coming to her shores.

 

För er som inte har läst första boken än tycker jag verkligen att ni ska ta och göra det :)

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL FÖRSTA BOKEN


Solar-ish

Blev tvingad ut till parken med familjen även fast jag hade sagt nej, och nu sitter jag såhära helt ensam. Dom fkn övergav mig och stack till parken och lämnade kvar mig med all mat och väskorna liksom.

Ska nog ta och försöka att inte se ut som en jäkla forever alone människa och läsa en bok nu.

~ Excuse that fugly face in the background.


Sommar & Sol

Yay! Det är världens finaste väder idag! Jag vaknade för ett tag sen och ska snart ner för att äta frukost. Sen kanske jag tar en dusch innan jag går ut :) vet faktiskt inte vad som kommer att hända idag, but it better happen outside o.o


Green Day & Evanescence?

Varför är deprimerande-ish låtar alltid dom som är dom bästa? :o♥

Trafford Cente

Wihooo min morbror kom hem till oss runt 3 tiden och så körde han oss till Trafford Cente vilket var awesome. Mamma köpte en ny jacka, men jag köpte inget överhuvudtaget. However så såg jag en bok som jag kommer skriva om imorgon. Vi åt McDonalds och sen så kom vi hem. Ska snart gå och lägga mig, skriver mer imorgon. CYYAAA!! ❤


No Lifer.

På morgonen så satt jag och kollade om Vampire Diaries, sen lyssnade jag på lite music, åt mat och levde ett normalt liv. Men så måste Mama komma in i bilden och stänger av wifin :c Har snart suttit och gjort ingenting sen klockan 12... Så det slutade med att jag gjorde random grejer. No need to judge, I was bored kay?


I'm One Of Them.

Them eyez asså! HAHA märkte inte det först, men sen när jag kollade på bilden igen så tyckte jag att ögonen såg ut som "the host ögon". Blev nog så för att det var gardiner framför mig c:  

Godmorgon

Hällow där ppl! Vaknade runt 9 tiden och gick sen ner för att äta frukost. Inte mycket som händer idag. Min moster åkte hem igår kväll fast dom lämnade kvar Yasin för att han ville sova över :p men idag kommer hans pappa och hämtar honom.

Köpte typ två paket Face Wipes för att jag kände att det började bli lite jobbigt att tvätta ansiktet med sån där äcklig kräm så att allt smink går bort :p

Och sen så en lite vaslin burk. Luktar skit gott haha :3

Köpte också ett paket med "Confused Skittles" moahahahaha det är bara jag som tycker om när dom är blandade, Cissi hatar dom c':


Vampire Academy - Blood Sister

Holy s#it! Think I may die of hapiness :'D
 

Stackars Nerver

Min mosters familj har varit hemma hos oss i snart 3 hela dagar D: Jag tål fan inte mer. My nerves can't handle this no more :'( Dom vill att jag ska spendera mer tid med familjen istället för att vara i mitt rum, så dom stängde av wifin. Wifi is the key to happiness, why don't they get it?

Älskar att ha dom här och allt. Men seriöst? När dom kommer hit och tror dom kan ändra allt bara för dom känner för det... It's just not okay.


Shit Weather.

Fml. Det var så fint väder dom 2 senaste dagarna, men nu är det helt jävla molnigt :( Vaknade klockan 9, åt frukost och nu vet jag inte vad jag ska göra! Nästan alla gick ut, men jag ville inte följa med för jag känner mig halvt "deprimerad" lol

Ska försöka att städa rummet och om jag får tid senare kommer jag väl att plugga lite ._. Woho


Lol efter att vi hade ätit maten och sen lite glass så berömmer sig mamma och min moster att dom vill ut igen ._. Wähoo...


Dixy

Yay! Kom precis hem från shopping stället. Det var hur tråkigt som helst :/ på vägen hem så bråkade vi om ifall vi skulle köpa dixy eller inte eftersom vi redan hade mat lagad hemma. Men det slutade med att vi köpte det coz like "it was my birthday 2 weeks ago and all" c:


Solglasögon + Donut

Yay gårdagen var helt awesome! Köpte lite grejer och år typ 4 stycken glassar minst. Soligt hela dagen och allt :D

Hur har jag har bytt kläder, blev en klänning idag också. Snart så drar vi ut. Funderar på om jag ska äta frukost hemma eller göra det när vi går ut?

~cp fula bilder, ikr xD


#SOLIGT!

WOHOO!! På morgonen så vaknade jag av att solen sken i mitt ansikte :'D Kom precis ut från duschen och nu sitter jag och fixar mig (y) Satte på  mig en sommarklänning och allt för att min moster kommer över hit snart och då ska vi ut :)
 
Inte mycket jag har att säga, men kan se ifall jag kan uppdatera senare för nu måste jag dra ner och äta frukost.